Interactie design

Gemakkelijk vindbare informatie

Wilt u ook dat uw bezoekers gemakkelijk de informatie vinden die zij zoeken? En dat zij vervolgens tot actie overgaan? Denk hierbij aan het inschrijven voor een nieuwsbrief of het bestellen van het juiste product. Een goed interactie design is hierbij onmisbaar.

Heldere navigatie

Niet iedere bezoeker op uw site komt voor hetzelfde en denkt hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat uw website voor iedere bezoeker de juiste ingang heeft. Op de klant toegesneden informatie gecombineerd met een heldere navigatiestructuur en specifieke interactieve elementen zorgen ervoor dat uw bezoeker ook een klant wordt. Een goed interactie design verhoogt uw conversie.

Begrip van uw klant

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we scherpe vragen om uw wensen en het gedrag van uw klantgroepen in kaart te brengen. Op basis van deze briefing en onze eigen inzichten maken we een functioneel ontwerp met overzichtelijk opgebouwde webpagina's en een heldere navigatiestructuur. Zodat u een goed inzicht heeft in hoe we uw website willen indelen.

Na het interactie design is het visuele design aan de beurt.

Wilt u eens vrijblijvend praten over wat wij voor uw bedrijf en website kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Contactgegevens

Afspraak maken?

Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.