Conversie optimalisatie

Verhoog uw conversie

Graag haalt u het beste uit de bezoekers van uw website. Kleine nuances kunnen een wereld van verschil maken. De kleur van een button of link, de plaats ervan en de tekst in de button of link, zijn allemaal elementen die een belangrijke rol spelen of uw bezoeker uiteindelijk tot aankoop van een product of inschrijven op die nieuwsbrief overgaat. Hoe gemakkelijker een bezoeker door uw website wordt geleid, hoe hoger uw conversie. Graag denken wij samen met u na over de ideale salesfunnel of verkooptrechter voor uw website en bedrijf.

Customer journey

Weet u hoe uw klant uiteindelijk tot aankoop overgaat? Wij brengen samen met u de customer journey van uw klanten in kaart, zodat we daar vervolgens de website op kunnen optimaliseren. Het is belangrijk dat de klant in iedere stap van zijn reis, vindt wat nodig is om de volgende stap te kunnen maken. Wij maken hierbij gebruik van verschillende modellen.

Continu optimaliseren

Uiteraard is het belangrijk om uw website continu te blijven monitoren en bij te stellen. Niets werkt beter dan het monitoren van daadwerkelijk klantgedrag en het daarop bijstellen van uw website. Pinkwater kan voor u zogenaamde A/B testing uitvoeren. Wij zetten verschillende designs van dezelfde pagina online en kunnen vervolgens monitoren welke pagina beter scoort bij uw bezoekers. Op deze manier wordt uw website steeds verder geoptimaliseerd.

Afspraak maken?

Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.