Contentmarketing

Pinkwater kan voor u de content marketing van uw website verzorgen. Van het schrijven van klantgerichte en zoekmachine geoptimaliseerde teksten tot het verzorgen van beeldmateriaal.

Goede content werkt

De content op uw website is belangrijk. U spreekt hiermee uw bezoekers aan en u kunt met goede en wisselende content ervoor zorgen dat bezoekers ook weer terugkeren naar uw website. Wat voor uw bedrijf goede content is, hangt af van wat u wilt bereiken. Graag ontwikkelen wij samen met u een content strategie voor uw bedrijf.

Content marketing is meetbaar

Het mooie van content marketing is dat het heel goed meetbaar is. Welke pagina's op uw website worden het meest bezocht, welke pagina's het langst. Waar haken uw bezoekers af. Wanneer u dat goed inzichtelijk heeft, kunt u uw bezoekers verder sturen naar waar u ze wilt hebben, bijvoorbeeld omdat u daar het meest aan verdient, of omdat u iets meer onder de aandacht wilt brengen. Wij kunnen u helpen met het inzichtelijk maken.

Seo copywriting

Goed geschreven teksten en inrichting van uw website zorgen ervoor dat u beter gevonden wordt in Google. Ook hierbij helpen wij u graag. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Afspraak maken?

Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.