Contentbeheer

Geen zorgen meer over uw website. Wij kunnen het volledige contentbeheer van u overnemen. Zo heeft u meer tijd voor uw core business. Wel zo gemakkelijk.

Content Management

Uw website actueel houden is belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw site als communicatiemiddel. Al biedt een CMS de mogelijkheid zelf content te verversen, de tijd en capaciteit binnen uw organisatie moet er wel zijn. Teksten schrijven en die van de juiste beelden voorzien is ook nog eens iets wat niet iedereen van nature in de vingers heeft. Consistentie in de vormgeving gaat vaak verloren als er zonder kennis aan de inhoud wordt gesleuteld. Weg huisstijl. Het uitbesteden van de redactie is daarom een optie die tijd- en kostenbesparend kan zijn.

Content Abonnement

Voor de redactie van uw website kunt u een Content Abonnement afnemen. Bij een Content Abonnement betaalt u ons maandelijks een vast bedrag, waarvoor wij voor u het contentbeheer geheel of gedeeltelijk uitvoeren. Van teksten schrijven en plaatsen tot het uitzoeken van en plaatsen van nieuw beeldmateriaal. Met een Content Abonnement bent u ervan verzekerd dat de content op werkdagen binnen 24 uur na aanlevering op uw website staat. Pinkwater kent 3 soorten Content Abonnementen, Basic, Premium en Gold. U heeft al een Content Abonnement voor € 20,- per maand. Een voordelige manier om de kwaliteit van uw website op peil te houden. Lees meer over de verschillende opties.

Content Strippenkaart

Naast het Content Abonnement biedt Pinkwater ook de mogelijkheid van een strippenkaart. Met de strippenkaart koopt u vooraf een bepaald aantal uren in. Deze kunt u inzetten wanneer u wilt. Wanneer u een tekst of afbeelding wilt wijzigen, mailt u dit aan ons. Wij voeren dit voor u uit en geven u iedere maand een opgave van de gewerkte uren en het resterende saldo van uw strippenkaart. Lees meer over de strippenkaart.

Content uurtje factuurtje

Maakt u geen gebruik van een abonnement of strippenkaart, dan kunnen wij onze content werkzaamheden voor u gewoon factureren. Wij rekenen hiervoor € 75,- euro per uur (ex. btw).

U bepaalt dus zelf welke manier van afrekenen u het prettigst vindt.

Afspraak maken?

Graag gaan wij met u in gesprek om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.